Vandaag maakt Rock Alive met trots bekend dat fans van het christelijke muziekfestival volgend jaar niet langer slechts een dag, maar een heel weekend lang kunnen genieten van muziek en meer. Het festival geeft de bezoeker hiermee meer tijd en ruimte om te genieten van een breed aanbod aan muziek, maar ook van (klein)kunst en cultuur.

Meerdere dagen betekent natuurlijk ook dat er momenten zijn waarop men van een welverdiende nachtrust wil genieten. Ook daar is aan gedacht. Om de beleving compleet te maken kunnen de bezoekers ook blijven slapen op een camping naast het festivalterrein.

 

De wens van de fans

”Eindelijk is het zo ver. Al sinds het eerste festival in de Basiliek in Veenendaal plaatsvond, krijgen we van onze bezoekers terug dat ze meer tijd zouden willen om alles te zien en beleven. We zijn ontzettend blij dat we aan deze wens kunnen voldoen en daarnaast meer ruimte hebben om onze artiesten, kunstenaars en andere talenten een podium te bieden”– Team Rock Alive.

 

Bijna alle alternatieve genres vertegenwoordigd

Het muziekaanbod is dit jaar breder dan ooit; van energieke singer-songwriters tot stampende metal, van opzwepende rock tot verrassende live-acts, alles komt aan bod. Het eerste deel van de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

 

Voor het eerst aandacht voor kunst en cultuur

Wie vorig jaar aanwezig was heeft het al gemerkt. Het Rock Alive festival staat niet alleen meer in het teken van muziek. Ook vervullen theater, kunst en cultuur nu een belangrijke rol binnen het festival. We willen graag voor een ieder iets aanbieden, voor elke leeftijdsgroep en dit presenteren in een gemoedelijke open sfeer.

 

Helemaal los gaan op muziek om daarna een seminar mee te maken, even lekker ontspannen en lachen om een cabaretier, of een intieme en ingetogen akoestische show of workshop volgen. Het kan allemaal tijdens de komende editie van het Rock Alive festival.

Festival: Rock Alive
Datum: 17 – 19 mei 2019
Locatie: De Betteld
Plaats: Zelhem

Voor meer informatie: www.rockalive.eu of info@rockalive.eu