Het is wat later dan iedereen van ons de afgelopen jaren gewend was, maar vandaag maken we dan toch de eerste namen bekend die op het eerste Rock Alive weekend zullen gaan optreden. En dat zijn best interessante namen.

Voor de liefhebbers van het hardere werk kunnen we melden dat de Duitse hardrockact Dark Sky hun afwezigheid van de vorige editie komt goedmaken. En wat te zeggen van het Oekraïense Holy Blood!
Maar uiteraard is het niet alleen maar lawaai wat de klok slaat. Ook voor de liefhebber van gedragen en verstilde liedjes zijn er fijne artiesten. Zoals het Engelse Last of the Spoken, een jongedame die momenteel gestaag aan een mooie carrière aan het bouwen is. Daarnaast zullen Last Son of Eve (NL) en Rising Insane (DE) een optreden verzorgen op Rock Alive 2019.

En dit zijn nog maar de eerste namen, er zal de komende maanden nog veel meer toegevoegd worden in allerlei stijlen. Het beloofd dan ook een festival te worden dat je niet wilt missen.