Iedereen heeft wel eens van de Bremer Stadsmuzikanten gehoord. Maar sinds 2012 zijn die toch een stuk steviger geworden. In dat jaar zag de metalcore formatie het levenslicht. En sinds die tijd heeft de band zonder twijfel bewezen een hele grote te kunnen worden.

Tijdens hun energieke liveshows brengen de jongens van Rising Insane doordachte zware riffs en screams vol passie die je in je ziel raken. Maar het is de gebalanceerde mix van brutaliteit en emotie die echt het verschil maakt.

In 2017 werd het debuutalbum ‘Nation’ uitgebracht, en onlangs is deze opgevolgd door een tweede langspeler getiteld ‘New Day’. Wanneer je een liefhebber bent van melodieuze metalcore, en houd van bands zoals For Today, As I Lay Dying, en Demon Hunter, dan ben je het bijna aan jezelf verplicht om deze band toe te voegen aan je favorietenlijstje.