We komen weer met een tweetal nieuwe namen en zeker niet de minsten. Deze keer een paar bands welke ondertussen hun strepen ruimschoots verdiend hebben. De ene viert het feit dat hun als beste gewaardeerde album 25 jaar geleden werd uitgebracht, en de andere komt hun reünie na een pauze van 25 jaar bij ons vieren.

Eerder hadden we al aangekondigd dat naast de optredende artiesten de vrijdag in het teken zal staan van het Larry Norman Tribute concert. De zaterdag zal in stijl worden afgesloten door de legendarische Zweedse band Jerusalem, welke het 25 jarig jubileum zullen vieren van het album ‘Prophet’. Nummers van dit album zullen dan ook zeker niet ontbreken in de set-list.

De tweede naam die het festival naar buiten brengt is Detritus, de thrashband die samen met Seventh Angel destijds Engeland voorgoed op de kaart zetten als land waar kwaliteit vandaan kwam. Dit belooft een reünie te worden die je niet missen wilt.