De Noorse zanger, songwriter en muziekproducent Jonas Groth is zeker geen onbekende naam voor een ieder die de eerste editie van het Larry Norman Tribute ook al bezocht heeft. Ook tijdens deze eerste editie gaf hij een optreden ten beste.

 

Jonas Groth debuteerde als muzikant in 1993 nadat hij samen met Thor Harald Johnsen op de Noorse televisie de muziekwedstrijd “Under 17” won met een zelf gecomponeerd lied. Hierna zong hij in verschillende bands, zowel als leadzanger als in de achtergrondkoren. Daarnaast is hij bij vele andere artiesten en bands op de achtergrond betrokken, zoals de band Wigwam die in 2005 voor Noorwegen aan het internationale Songfestival mee mocht doen.

 

Kortom, een zanger met een uitstekende staat van dienst die de nummers van Larry Norman zeker eer aan zal doen.