Rock Alive

 

Visie en Missie Rock Alive

Rock- en metal muziek kent een nogal duister imago. Rock Alive doorbreekt deze vooroordelen en zet zich in om een sfeervol geheel te vormen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van kleurrijke en goed doordachte spandoeken/ posters om het festival aan te kleden, krijgen sponsoren steeds meer reclame uitingen op maat. Het festival straalt dan ook frisheid en enthousiasme uit en is hierdoor niet alleen toegankelijk voor de fervente rocker, maar ook gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een leuk en gezellig dagje uit in een alternatieve omgeving.

Missie
Rock Alive is het grootste christelijke jaarlijks terugkerend rock- en metal evenement en biedt jong en oud toptalenten in de rock- en metal muziek een uniek podium om op te excelleren en zich te presenteren aan zowel een groot en divers publiek als aan professionals uit de muziekwereld.

Rock Alive wil voor jongeren een vrijplaats zijn waar ze zichzelf kunnen zijn en kunnen luisteren naar hun favoriete bands. Naast het grote en diverse aanbod op muzikaal gebied wil het festival de bezoekers aanmoedigen om na te denken over maatschappelijke thema’s, het leven en geloof, om kritisch te zien en zelf een eigen mening te vormen. Het festival zet zich in voor kunst en cultuur in de breedste zin van het woord.

Rock Alive weet met een innovatief programma en een aansprekende presentatie op overtuigende wijze een grote, brede en vooral ook diverse doelgroep voor rock- en metal muziek te bereiken.

Waarom Rock Alive
Rock Alive bestaat om twee redenen: om te inspireren en om oud en nieuw talent verder te helpen.
Om te zeggen dat Rock Alive de brug is van talent tot bekend gaat misschien nèt een brug te ver, maar Rock Alive helpt zeker op weg! Rock Alive brengt talenten dichter bij publiek met een goed ingericht podium en vraagt om aandacht voor de talenten. Wat aandacht krijgt groeit.

Rock Alive is geen commercieel festival. Eventuele winst die gerealiseerd wordt gaat terug in het festival.

The Rock is still Alive!

 

Rock Alive is een productie van  stichting Bonavox.