ENGLISH BELOW

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die gisteren aanwezig was op het Rock Alive festival. Heel hartelijk bedankt! Zonder jullie had het geen succes kunnen worden. Bedankt dat jullie ondanks de moeizame aanloop naar het festival toe toch in ons zijn blijven geloven en met zo veel mensen gekomen zijn. Ook bedankt aan alle bands en artiesten die er gisteren een fantastische show van hebben gemaakt. Stuk voor stuk top optredens! Bedankt aan Estrado Harderwijk voor de ruimte en het vertrouwen dat we gekregen hebben om er een mooie editie van te kunnen maken. Ook zijn we onze sponsors dank verschuldigd voor het mede mogelijk maken van deze editie. En zeker niet in de laatste plaats een enorm dankjewel aan alle medewerkers die zo hard hun best hebben gedaan om het voor en achter de schermen zo goed te laten verlopen.

Iedereen bedankt!

We would like to express our gratitude to everyone that was attending the Rock Alive festival yesterday. Thank you very much! Without you it couldn’t have been such a success. Thanks that all of you still kept on believing in us in despite of all the trouble that surrounded the festival in the prior weeks, and for attending in such a large number. And a big ‘thank you’ to all the bands and performing artists for putting on a great show yesterday. Every single one of them where awesome. Thanks to Estrado for giving us space and their trust to make this a great edition. Also we would like to express our gratitude towards our sponsors for helping to make this festival possible. And most of all, a huge ‘thank you’ to all of the volunteers that all worked very hard as well in front as behind the scenes to make this edition work.

Everyone, thank you!