Helaas moeten we slecht nieuws melden. Onlangs heeft Tommy ReinXeed ons laten weten dat hij niet zal kunnen deelnemen aan de editie van 2016. De reden die hij hiervoor opgeeft is dat hij naar eigen zeggen zijn droombaan heeft gevonden en daarvoor eind deze maand al naar Amerika en Rusland zal moeten reizen. Hierdoor ziet hij geen mogelijkheid meer aanwezig te zijn.

Ondanks dat wij deze ontwikkeling betreuren en het graag anders hadden gezien wensen we Tommy ReinXeed toch veel geluk bij zijn nieuwe baan. Overigens is besloten om, gezien de korte tijd die nog rest, geen vervangende band meer bij te gaan boeken.

Hieronder de officiële statement van ReinXeed:

“I come with bad news I’m afraid… I’ve been working hard for my dream job for many years and today I finally got the news that I will start! I’m very glad about this of course, but it means that I can not attend at your festival since I have to go to America in beginning of september and then also go to Russia so if I want this job it means I have to be there, otherwise I can’t work with this. I’m very sorry about this, I really hope you can find a replacement and I know it’s gonna be a great festival with all these great bands you have booked allready!! Again, I’m very sorry but I have to follow my dream… Take care and good luck with everything with the festival! (Tommy ReinXeed)