De Belgische zandkunstenaar Immanuel Boie verzorgt een onvergetelijke visuele voorstelling, tijdens het optreden van Jerusalem. Deze unieke samenwerking zal eenmaling worden uitgevoerd tijdens het festival en zal een uniek element aan het optreden van Jerusalem geven.
Tijdens het optreden van Jerusalem ontdek je ook hoe fascinerend zand kan zijn. Immanuel Boie gooit, strooit en schuift met zand op een matte verlichte glasplaat en laat allerlei illustraties verschijnen.

Immanuel brengt mensen in verwondering door middel van humor en ontroering, waarbij hij de gevoelige snaar weet te raken, met zijn schouwspel van licht en donker.
Het is een vrij nieuwe kunstvorm die niet om het resultaat draait, maar om het proces: het omvormen van de ene illustratie in de andere.

Het werk van Immanuel Boie kunt je bewonderen in de volgende videoclip.