Er wacht Veenendaal een toeloop van rockfans. Vele honderden liefhebbers van rock en metal uit binnen- en buitenland zijn op zaterdag 26 september 2015 van de partij bij de eerste editie van het christelijke indoor rockfestival Rock Alive, dat plaatsvindt in de Basiliek.

Eén dag lang de beste en hardste rock uit binnen- en buitenland. Rock Valley heeft een enorm gevarieerd programma voor de echte rockliefhebber. Rock Alive wil de aankomende jaren een festival van naam opbouwen en zal de aankomende jaren het enige christelijke nazomer rockfestival zijn.

Dat het festival nu al in de belangstelling staat van vele grote bands is al duidelijk te zien aan de exclusieve shows die de organisatie Events4Christ heeft binnengehaald. En met de line-up van de eerste editie laat Rock Alive zich ook zeker van zijn beste kant zien.

Op de Mainstage staan op dit moment: Jerusalem (exclusieve NL-show !), HB (exclusieve NL-show!), David Benson (exclusieve NL-show!), Sacrety en Frühstück.

Op de Sidestage spelen er verder op dit moment: Veritas Infinita, Supresion, ForChristSake, Spyker, Moonradio en Alive Again. Binnenkort zullen de laatste namen worden toegevoegd aan de line-up. In totaal spelen er meer dan 10 bands tijdens de eerste editie van Rock Alive.

Er zijn nog kaarten voor Rock Alive verkrijgbaar. Het festival vindt plaats op zaterdag 26 september 13.00 uur in de Basiliek in Veenendaal. Kaarten kosten in de voorverkoop 29,95 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop exclusief verkrijgbaar via Events4Christ. Aan de kassa tijdens het festival is de toegangsprijs 39,95 euro.