Het grootste christelijke rockfestival van Nederland zal na een jaar in Enschede te zijn geweest voor de komende editie naar Zwolle verhuizen. Reden voor deze verandering is dat ondanks dat poppodium een geweldige locatie is, het helaas totaal niet centraal ligt. Dit noodzaakte de organisatie om toch weer verder te gaan kijken.

Dat de keuze vervolgens op poppodium Hedon in Zwolle is gevallen is volgens één van de organisatoren de volgende: “Abhay v/d Berg – We hadden in Enschede een vrij unieke locatie met zeer goede faciliteiten. Dus om ook deze komende editie hetzelfde hoge niveau te laten behouden hebben we eens goed rondgekeken naar wat de diverse podia in Nederland ons konden bieden. En Hedon in Zwolle sloot hier heel mooi bij aan, en heeft als voordeel zeer bereikbaar te zijn vanuit alle kanten van Nederland.”

23 september wordt het de derde editie van Rock Alive in Zwolle gehouden met o.a. de legendarische Amerikaanse metalband Deliverance als headliner.