Het rockfestival Rock Alive zal dit jaar van locatie veranderen. Naar aanleiding van de feedback die het festival afgelopen jaar kreeg over de bereikbaarheid van de locatie heeft de organisatie besloten te gaan kijken of er een nieuwe locatie beschikbaar zou zijn.

Na een aantal nieuwe locaties te hebben bezocht en beoordeeld, hebben we een goed alternatief weten te vinden, een zaal waarvan wij overtuigd zijn dat we ook hier weer een festival met dezelfde gezellige sfeer kunnen neerzetten. Een nieuwe locatie die zeer goed bereikbaar is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (5 min. lopen). Maar ook één waar nog ruimte is om te kunnen groeien als festival, en ook op den duur een interessant bijprogramma kunnen bieden. Deze nieuwe locatie is het poppodium Atak in Enschede geworden, omdat deze zich door de jaren heen al ruimschoots heeft bewezen als een bijzonder geschikte festivallocatie.

Dit houdt dus concreet in dat vanaf de komende editie Rock Alive in poppodium Atak te Enschede zal worden gehouden. Voor meer informatie ga naar: www.rockalive.eu