De line-up voor de 2018 editie van het Rock Alive festival begint al aardig gestalte te krijgen, en hij is weer om je vingers bij af te likken! Een breed aanbod van internationale en lokale artiesten, van wereldwijd bekende namen tot nog niet doorgebroken of ontdekte juweeltjes.

Zo zullen Deliverance en War Of Ages uit Amerika hun opwachting maken. En wat te denken van onze Nederlandse trots, Slechtvalk. Maar we zijn ook de melodieuze kant niet vergeten. Zo staan ook DARK SKYuit Duitsland en het Italiaanse Hypersonic op het programma. En dit zijn slechts nog maar een paar van de bands en artiesten die zullen komen.

Nieuw dit jaar is het tweede podium dat beschikbaar zal zijn. Een plek waar je met verschillende artiesten wat nader kennis kunt maken. Waar we het gesprek willen aangaan met een paar van de bands, en je weer andere artiesten op een nieuwe manier kunt leren kennen. Om jullie een voorbeeld te geven, één van de artiesten op het tweede podium zal Paul Roraback zijn. Deze drummer van Grammatrain zal met zijn solo-project PJ Bostic een optreden komen verzorgen.