[English below]

Helaas moeten we treurig nieuws melden…

Tot onze oprechte spijt zal het komende Rock Alive festival niet op de geplande datum (23 september 2017) door kunnen gaan. Door onvoorziene omstandigheden is het voor de organisatie niet mogelijk om het festival neer te zetten zoals zij voor ogen hadden. Het festival zal dus NIET op 23 september 2017 in Hedon te Zwolle gaan plaatsvinden. Dit betekent overigens niet dat het helemaal niet meer door zal gaan. We zijn op dit moment druk doende met de voorbereidingen om volgend jaar op 14 april 2018 jullie alsnog een tof festival te presenteren. Uiteraard met Deliverance als headliner! Uiteraard blijven de al aangeschafte tickets gewoon geldig en kunnen dan gewoon gebruikt worden.

Om de pijn wat te verzachten zal er op 23 september wel een kleinschaliger concert worden gegeven met een paar van de oorspronkelijke bands. Dit gaat plaatsvinden in Het Vliegende Paard in Zwolle. Dit concert zal voor iedereen die al een ticket voor Rock Alive 2017 gekocht had gratis toegankelijk zijn.

Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur ze ons gerust op info@rockalive.eu

 

 

Unfortunately we have to make a sad announcement…

It’s with a heavy heart that we have to tell you that the upcoming Rock Alive festival will not be held this September 23th this year. Due to some circumstances beyond our control it won’t be able for the organisation to make it the festival it should be. So there will NOT be a festival on September 23th in Zwolle this year. But this doesn’t mean that there never will be a festival again. At the moment we’re very busy with the preparations so we can nonetheless present you a great festival on the 14th of April 2018. Of course with Deliverance as the headliner! It goes without saying that already bought tickets will remain valid, and can be used in April.

To soften the pain there will be a smaller concert with a few bands on September 23th. This will be happening at ‘Het Vliegende Paard’ in Zwolle. This concert will be free to attend for anyone with a valid Rock Alive 2017 ticket.

If you have questions or remarks, feel free to sent them to info@rockalive.eu