metalbijbel logo

Deze ‘doelgroep’ bijbel bestaat uit het Nieuwe Testament met voor- en achterin getuigenissen van mensen uit de doelgroep die hun verhaal over Jezus en/of de Bijbel vertellen. Met o.a. metalartiesten zoals Nicko McBrain (Iron Maiden), Tommy Aldridge (Whitesnake), Brian ‘Head’ Welch (Korn), Rob Rock, Michael Sweet (Stryper), Ken Tamplin, Metal Pastor Bob Beeman (Sanctuary International) en tal van andere artiesten.

De Metalbijbel uitdelen blijkt een heel directe benadering om Gods Koninkrijk te promoten onder metalheads. Gods Woord is voor iedere doelgroep relevant, omdat Gods Koninkrijk verder gaat dan de muren van de kerk.

Afgelopen zomer zijn er al meer dan 1000 Metalbijbels uitgedeeld op festivals zoals Lowlands, en op verscheidene metal festivals.

Kijk voor meer informatie op de site van de Metalbijbel