Oké, geef het maar toe. Jullie hebben er stiekem allemaal op zitten wachten. De voorverkoopactie met het extraatje. Nou, hier is ie dan: De gehele komende maand stellen we jullie in de gelegenheid om samen met het ticket in de voorverkoop ook alvast het nieuwe Rock Alive T-shirt met korting te bestellen. En we geven jullie zelfs de keuze. Houd je niet zo van zwart? Geen probleem, dan bestel je toch gewoon een witte!

Wit-shirt-Full-color-opdruk Zwart-shirt-Full-color-opdruk

Het T-shirt zal deze komende maand al te bestellen zijn voor slechts € 7,50. Dat is maar liefst 50% minder dan tijdens het festival. Sterker nog, nu al bestellen betekent dat je én een gratis shirt hebt, én dat je voordeliger binnen komt dan wanneer je aan de kassa je ticket koopt.
Dus wees geen dief van je portemonnee en bestel ook direct je ticket en dat kekke Rock Alive shirt!

Let op, deze actie loopt van 3 juni tot en met 3 juli en is alleen geldig via de site van Atak. En ook als je alleen een ticket wenst te kopen in de voorverkoop kan dit alleen via de site van Atak.

Bestellen via Events4Christ is NIET meer mogelijk . Heb je daar wel besteld, of ken je iemand die daar heeft besteld, neem dan even contact met ons op via een PB op Facebook, of via info@rockalive.eu